Русия развива отношенията си със Северна Корея във всички области,

...
Русия развива отношенията си със Северна Корея във всички области,
Коментари Харесай

Русия развива всички връзки с КНДР, включително чувствителните

Русия развива връзките си със Северна Корея във всички области , в това число " сензитивните " , сподели в сряда представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от " Ройтерс ".

Министърът на външните работи на Северна Корея Чое Сон Хуей   във вторник и по-късно организира диалози в Кремъл с президента Владимир Путин.

Попитан за договарянията в Москва, Песков сподели, че е била разисквана обстановката на Корейския полуостров , само че главният акцент е бил върху развиването на двустранните връзки.

" Корейската народнодемократична република е наш доста значим сътрудник и ние сме фокусирани върху по-нататъшното развиване на нашите връзки във всички области, в това число в чувствителни области ", сподели Песков пред кореспонденти.

Путин задълбочи връзките със след нахлуването в Украйна през 2022 година, а Съединените щати и техните съдружници, което съгласно тях са обилни севернокорейски доставки на ракети за Русия, които целят да оказват помощ на нейните военни старания.

И Русия, и Северна Корея. Москва споделя, че ще развива връзки с каквито страни желае и че съдействието й с Пхенян не опонира на интернационалните съглашения.

Министърът на външните работи на Северна Корея Чое Сон Хуей стартира диалози в Москва с съветския си сътрудник Сергей Лавров, приветствайки напредъка в осъществяването на споразуменията, реализирани в Източна Русия предишния септември.
 Съединени американски щати, Южна Корея и Япония организират взаимни военноморски учения
Съединени американски щати, Южна Корея и Япония организират взаимни военноморски учения

Напрежението с КНДР се задълбочава
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР