Русия оставя отворен прозорец към Европа, заяви руският президент Владимир

...
Русия оставя отворен прозорец към Европа, заяви руският президент Владимир
Коментари Харесай

Путин: Не затваряме нищо, не сме в конфликт с европейското общество

Русия оставя " отворен прозорец " към Европа, съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от ДПА и Българска телеграфна агенция.

Той засегна тематиката в послание към участниците на интернационален културен конгрес в Санкт Петербург.

" Когато стане течение, човек си мисли, че може би е рационално да затвори малко прозореца, с цел да не му е студено. Но времето за нас е хубаво. Не затваряме нищо, ние не сме в спор с европейското общество ", сподели Путин и разясни, че Русия претърпява " мъчно време " с европейския хайлайф. 

Въпреки наложените от Запада наказания Кремъл твърди, че съветската стопанска система продължава да пораства, отбелязва ДПА, като показва, че това е мъчно да се удостовери. Путин съобщи, че до края на годината икономическият напредък на Русия ще надвиши 3%.

Пиер де Гол, внук на първия президент на Петата република военачалник Шарл де Гол, се обърна към съветския президент по време на форума в Санкт Петербург, като изрази предпочитание Франция да се причисли към БРИКС, написа ТАСС.

" Що се отнася до присъединяване на Франция в БРИКС, апелирам, в случай че Франция желае, може да остави поръчка, ние ще я разгледаме. Особено откакто Русия ръководи БРИКС през идната година, както към този момент споделих, ще разработим въпроса с всички наши сътрудници ", отговори съветският президент.

Пиер дe Гол е малко прочут във Франция, само че съветските държавни медии оповестиха неговите прокремълски изказвания за доказателство, че водещи западни гласове поддържат нападението на Москва против Украйна, разяснява Франс прес. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР