Русия обяви днес удължаването на забраната за влизане на територията

...
Русия обяви днес удължаването на забраната за влизане на територията
Коментари Харесай

Русия удължава забраната за влизане на чужденци

Русия разгласи през днешния ден удължаването на възбраната за влизане на територията й на чужденци и след 30 април, с цел да ограничи разпространяването на епидемията от ковид, съобщи Франс прес.

Въведена на 18 март " възбраната за влизане на непознати жители сега е в действие за страната ни до 30 април ", съобщи министър председателят Михаил Мишустин по време на държавно съвещание, отдадено на битката с ковид.

" Наредих удължение на тази възбрана до миг, когато битката със болестта приключи и епидемиологичната обстановка се усъвършенства ", посочи съветският министър председател.

Предвиждат се обаче изключения за някои категории непознати жители, по-конкретно за експерти по инсталиране и поддържане на създадено в чужбина техническо съоръжение.

" Подобна мярка ще разреши да се понижи отрицателното отражение на тази възбрана за активността на съветските промишлени предприятия, по-конкретно на тези, произвеждащи съоръжение за битка с ковид ", изясни Мишустин.

Към този миг Русия е записала 99 399 случая на ковид и 972 умряли от болестта, отбелязва Агенция Франс Прес. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР