Русия не евакуира своите жертви – ISW

...
Руската диверсионна и разузнавателна група Русич заяви, че руските сили
Коментари Харесай

Руската диверсионна и разузнавателна група Русич заяви, че руските сили не са евакуирали своя ранен и убит персонал от фронтовите зони и в резултат на това някои руски войници са отказали да водят битка мисии.

Източник: Институт за изследване на войната (ISW)

Подробности: ISW съобщи, че руски военни продължават да описват в детайли продължаващите предизвикателства, които възпрепятстват руските операции на бойното поле в Украйна.

Крайнодясната нередовна руска паравоенна група Русич издаде списък на 8 септември с различни проблеми, за които твърди, че постоянно възникват при контакта линия.

По-конкретно, контрабатарейният обхват и точност на Русия са по-лоши от тези на Украйна, а руските войски нямат лазерно насочвани снаряди Краснопол и БПЛА, които да ги насочват.

Групата Русич също твърди че руската реактивна система за многократно изстрелване Tornado-S не е толкова устойчива на електронна война, колкото украинската система HIMARS, предоставена от САЩ.

Освен това много руски войски купуват собствено комуникационно оборудване, което усложнява комуникацията между различните части .

Украинска правда е мястото, където ще намерите най-актуалната информация за всичко, свързано с войната в Украйна. Последвайте ни в , нас или станете !

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР