Русия може да употребява съвременни супер оръжия, които безусловно изпаряват

...
Русия може да употребява съвременни супер оръжия, които безусловно изпаряват
Коментари Харесай

Путин пуска супербомба над Украйна, която изпарява тела и разтапя вътрешни органи

Русия може да използва модерни супер оръжия, които абсолютно изпаряват тела и да разтапят вътрешни органи.

Това би станало, ако нападението на Москва срещу Украйна не продължи по план, предизвестиха западни обществени лица довечера, показани от в. " Дейли мейл ".

Те се тормозят, че Владимир Путин може да прибегне до мощни термобарични оръжия, наречени " бащата на всички бомби ", тъй като към този миг украинците се опълчват на опитите му да поеме контрола над Киев.

Съществуват и опасения, че руски детайли, които изостават от графика на своя лидер, тъй като се сблъскват с твърда съпротива, могат да прибегнат до разпилян разстрел.

Това са термобаричните оръжия, известни още като вакуумни бомби. Те са всред най-мощните неядрени оръжия, разработвани в предишното.

Термобаричната бомба, хвърлена от Съединени американски щати върху талибаните в Афганистан през 2017 година, остави кратер с големина над 300 метра необхватен.

Термобаричните оръжия са основани от Съединени американски щати по модел от Съветския съюз през 60-те години на предходния век.

През септември 2007 година Русия взриви най-голямото термобарично оръжие, правено в предишното. Получената експлозия бе сравнима с малък нуклеарен пукот. Бомбата работи, като използва О2 от околния въздух за генериране на високотемпературна експлозия, което я прави много по-смъртоносна от общоприетото оръжие.

Западни представители позволяват, че Русия ще убие украинския държавен глава Владимир Зеленски и неговите министри, ако те превземат Киев.

Междувременно консултант на президента на Украйна съобщи през днешния ден, че страната е запазила контрола си върху територията, атакувана от съветските сили. " Идеята на Русия е да сътвори безпорядък и да образува краткотрайна администрацията ", съобщи Михайло Подоляк. Като най-тежка той дефинира обстановката в градовете Харков, Суми и Юг, заяви Ройтерс.

От своя страна министър председателят на Украйна Денис Шмигал съобщи, че държавното управление приготвя държавен заем в размер до 400 милиарда украински гривни (13,47 милиарда долара), издаден последователно под формата на военни облигации.

Заради рецесията Украйна приключи активността на учебните заведения най-малко за две седмици, заяви Ройтерс. Агенцията цитира украинското вътрешно министерство, съгласно чиято информация през днешния ден в Киев са били унищожени няколко диверсионни групи.

Публичност получи информацията, че хакери от прилежаща Беларус взимат на прицел частни имейл адреси на украински военни " и обвързваните с тях лица ". В известие, оповестено във Facebook, украинският екип за реагиране при компютърни произшествия (CERT) осведоми, че хакерите употребяват имейли за кражба на пароли, с цел да обхванат в имейл сметките на украинските бойци и са употребявали компрометираните адресни книги, с цел да изпращат спомагателни злонамерени известия. CERT упрекна група с кодово име " UNC1151 " за хакерската акция като разпознава членовете ѝ като основани в Минск беларуските военни. Посолството на Беларус в Лондон не отговори незабавно на искане за коментар, показва Ройтерс. Украйна беше наранена от цифрови офанзиви както в навечерието, по този начин и по време на съветската инвазия, която стартира през вчерашния ден.

Украинският министър на защитата сподели, че при нашествието им в Украйна ще загинат толкоз съветски бойци, колкото изгубиха живота си в двете чеченски войни.

Междувременно през днешния ден вечерта свидетел показа, че в столицата Киев към този момент се чуват гърмежи от артилерийски снаряди. Друг свидетел показа, че в западните региони на украинската столица се чува интензивна пукотевица.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР