Русия кани българите да се преместят да живеят там.Какво чакаме?

...
Русия кани българите да се преместят да живеят там.Какво чакаме?
Коментари Харесай

Русия към българите: Време е да се преместите да живеете в Русия. Зимата е близо 

Русия кани българите да се реалокират да живеят там.

Какво чакаме? Русия ни кани с реклама - имаме парно, хайвер, водка и дами!
Руският дом в София кани българите да отидат да живеят в страната на Владимир Путин. Това не е хумореска, а известие на представителство на Федералната Агенция по въпросите на Общността на Независимите Държави, на сънародниците, живеещи зад граница и по интернационалното филантропично подпомагане (Россотрудничество), съобщи Кросс.



"Време е да отидете да живеете в Русия. Не отлагайте. Зимата е близо ", това написаха руснаците. Във видеото като прерогативи на Русия се подчертават кухнята, красивите дами, евтиният газ, изкуствата, евтиният ток, нормалните полезности и, не на последно място, водката.

Посочва се и, че в страната няма " култура на заличаване " - " cancel culture ", събитие, изключително за Съединени американски щати и Запада. " Икономика, която може да устои на хиляди санкции ", споделя гордо гласът за кадър.

Клипът е рекламен и залага единствено на примамливо звучащи неща, само че пропуща други обстоятелства за Русия.

Страната е с най-ниска дълготрайност на живота спрямо всяка друга европейска страна. Средната дълготрайност на живота на руснаците е доста къса - едвам 59 години при 74 години за българите, за които се счита, че са с къса дълготрайност на живота.

Средната пенсия в Русия е в рубли към 560 лв. при 608 в България. Минималната заплата в Русия е към 400 лв. при 710 лв. в България.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР