Русия е унищожила с високоточни ракети в околностите на Киев

...
Русия е унищожила с високоточни ракети в околностите на Киев
Коментари Харесай

С ракети край Киев са унищожени танкове Т-72, доставени от Източна Европа

Русия е унищожила с високоточни ракети в покрайнините на Киев танкове Т-72, доставени от източноевропейски страни, и други типове бронирана техника. Това заяви представителят на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков, представен от съветските организации.

По думите на Конашенков машините са се намирали на територията на вагоноремонтно дружество в покрайнините на града, съобщи Българска телеграфна агенция.

Съобщението на съветското министерство на защитата беше направено, откакто гърмежи раздрусаха украинската столица по-рано през днешния ден, отбелязва Ройтерс.

Днешните удари в региона на Киев са осъществени по предварителни данни с ракети, изстреляни от съветски самолети Ту-95 от акваторията на Каспийско море, оповестиха украинските военновъздушни сили във Facebook, представени от организация Укринформ.

Според командването на украинските Военновъздушни сили по столицата към 06:00 ч. са изстреляни няколко ракети, от които една е била свалена от украинската противовъздушна защита. Военновъздушните сили на Киев допълват, че става дума за свалена крилата ракета.

Кметът на Киев Виталий Кличко заяви, че при ракетни обстрели на столичните региони " Дарницки " и " Днепровски " е ранен един човек, който е настанен в болница.

Около 06:00 ч. съветските войски са обстрелвали територия покрай Броварска община в Киевска област, добавя Укринформ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР