Румен Радев не отиде да гледа дъщеря си Дарина на

...
Румен Радев не отиде да гледа дъщеря си Дарина на
Коментари Харесай

Президентът скаран с дъщеря си?

Румен Радев не отиде да гледа щерка си Дарина на дебюта ѝ в Народния спектакъл предходната седмица. Президентът пропуща трета значима премиера на наследничката си по необясними аргументи. Отсъствието му от публиката на нейните представления буди подозрения дали връзките им са все по този начин цветущи и тлее ли в действителност напрежение в фамилията на президента, хипотезира в. " Ретро ".

Преди седмица щерката на Радев дебютира на първата ни сцена с постановката " Елементарните частици " на режисьора Крис Шарков. Представлението е по романа на Мишел Уелбек, а в него вземат участие още Теодора Духовникова, Жаклин Даскалова, Димитър Николов, Мартин Димитров, Елена Иванова и Славена Зайкова. Двучасовият театър споделя за двама братя – несполучлив публицист и международно приет академик биолог. Чрез техните истории се визира тематиката за любовта във времето на свръхтехнологиите. Постановката ловко редува минало и бъдеще, като праща публиката в 2029 година, когато има клонирани хора. На сцената красивата президентска наследничка още веднъж се появява с гръмък театрален тоалет – металически костюм от две елементи. След премиерата тя не е чествала със фамилията си, а с сътрудниците в нощен бар.

Припомняме, че през декември предходната година Дарина имаше още една премиера, на която татко ѝ не бе видян. Става дума за кино лентата театър " Сад. Игри по време на апокалипсис " по текстове на Юкио Мишима, режисиран от скандалната актриса Касиел Ноа Ашер. В него Дарина Радева имаше основна роля, а цялото минало лято тя прекара в подготовки по плана. Постановката бе финансирана от Министерството на културата и е на ръба на скандалното, тъй като в една от сцените Радева се целува с друга жена.

Няма и два месеца по-рано президентът не удостои с наличието си и първата основна роля на щерка си в театъра на НАТФИЗ. През предишния октомври тя игра в спектакъла " Дон Жуан се връща от война " по текст на Йодьон декор Хорват с режисьор Крис Шарков. В него Дарина още веднъж е в разкрепостена роля и влиза в обувките на прелъстена и изоставена жена, а театралният ѝ костюм е повече от провокативен.

Съвсем скоро на Радева ѝ предстоят и тежки държавни изпити. Тази година тя ще се дипломира публично и ще вземе тапия за трагична актриса от НАТФИЗ. За момента дъщерята на президента се води гостуваща в трупата на Народния спектакъл, само че е изцяло допустимо след завършването си да получи и публично предложение за щат и непрекъснато предопределение.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР