Румънският шампион ЧФР Клуж, който се бори с Фарул за

...
Румънският шампион ЧФР Клуж, който се бори с Фарул за
Коментари Харесай

Румънски гранд напира за Брадли де Нойер

Румънският първенец ЧФР Клуж, който се бори с Фарул за купата и този сезон, дебне към Брадли де Нойер. както е известно, нидерландецът изпадна в сложна обстановка в ЦСКА - София, като не е играл от дербито с Левски насам, когато направи смешна дузпа, и на 90% е несъмнено, че той ще бъде продаден през лятото. Твърди се даже, че Де Нойер е задраскан от най-високо равнище и въпреки да бе в групата при семейството на Ботев (Враца), на него няма да се разчита в дълготраен проект и той ще бъде продаден.

Де Нойер е добре прочут в Румъния, защото близо 5 години носи екипа на Виторул (Констанца), който по-късно се сплоти с Фарул. точно от този отбор той бе платен от ЦСКА - София против 200 хиляди евро. Договорът му е за още една година, тъй че сигурно " алените " ще приберат пари за него. Любопитното е, че във Фарул Де Нойер бе сменен от добре познатия у нас Давид Кики, който игра за Монтана и Арда. Той също бе спряган за трансфер на " Армията ", само че отиде в Румъния.
 Де Нойер вбесил Саша Илич с несериозно отношение Де Нойер вбесил Саша Илич с несериозно отношение
Колкото до ЧФР Клуж, сега там ляв бек е легендата Камора. Португалецът, който играе за румънския народен тим, обаче е на 36 години и по тази причина клубът му търси съответен заместител. Дали това ще бъде Де Нойер, занапред следва да забележим.

" Мач Телеграф "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР