Рони О'Съливан осъществи обрат от 14:16 до 17:16 срещу Марк

...
Рони О'Съливан осъществи обрат от 14:16 до 17:16 срещу Марк
Коментари Харесай

Крусибъл зове: Рони обърна Селби в мач за историята, задава се шестата

Рони О'Съливан реализира поврат от 14:16 до 17:16 против Марк Селби и по извънредно трагичен метод се класира за финала на Световното състезание по снукър в спектакъл " Крусибъл ". Там той ще срещне дебютанта на такова равнище Кайрън Уилсън, който по не по-малко инфарктен метод отстрани Антъни Макгил със същия резултат.

Get your snacks ready for 1.30pm, folks!

You've a World Championship final to enjoy.

/ /
— World Snooker Tour (@WeAreWST) В последните три фрейма на титаничния конфликт О'Съливан пое самодейността с по-типичния за себе си атакуващ снукър, като даже на моменти пробваше нетрадиционни осъществявания, вместо да мисли за сейфти игра. В заключителния фрейм с мощни удари, с които предизвикваше и шанса си, Рони се измъкна от снукъри, а Селби след края дефинира съперника си за " леко непочтителен " поради тях.

За седми път Рони е на край в " Крусибъл " и за първи от 2014-а, когато подвигна петата си международна купа, като е супер любимец против Уилсън. Естествено, възможен нов триумф ще го изравни със Стив Дейвис по брой международни трофеи и ще го приближи на единствено една от рекордьора Стивън Хендри.

Финалът през уикенда ще се изиграе в най-много четири сесии до продобиване на 18 от вероятни 35 фрейма, като борбите стартират в 15:30 и 21:30 часа.

В последните три партии против Селби Ракетата осъществя брейкове от 138, 71 и 64, като най-после с мини-серия от 17 завърши мача в своя изгода.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР