Рок легендите Deep Purple изнесоха невероятно шоу в препълнената „Арена

...
Рок легендите Deep Purple изнесоха невероятно шоу в препълнената „Арена
Коментари Харесай

Deep Purple изсвириха „Тихо се сипе първият сняг“ в София ВИДЕО

Рок легендите Deep Purple изнесоха необикновено шоу в препълнената „ Арена Армеец “. Преди две години рок величията стартираха турнето The Long Goodbye, с което завършват дефинитивно своята концертна активност като за повторно София е част от турнето им, осведоми „ Булфото “.

Хилядите фенове в залата изпаднаха в същински потрес, когато пианистът Дон Еърли стартира да свири известната детска песничка „ Тихо се сипе първият сняг “. След това всички се включиха в осъществяването.



Преди това Еърли изсвири фолклорни претекстове от песента „ Ерген деда “.

Коледното въодушевление продължи Иън Гилън, който излезе c шaпкa нa дядo Кoлeдa, зa дa изпee „ Lаzy “.



На концерта участва и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

„ След подобен концерт не ти се желае просто да се прибереш у дома и да продължиш с всекидневието, все едно нищо не се е случило. Разбира се, че не идват за първи път в България. И въпреки всичко, вярвала ли съм едно време, че ще виждам онлайн концерт на Дийп Пърпъл?



Не, в никакъв случай, и чувството за сбъднато знамение е прелестно. Пърпъл възпламеняват българска публика, в това време Софийската филхармония изправя Виена на крайници с рапсодия “Вардар”. Музиката е на всички места към нас и ни сплотява повече от всичко “, написа тя във Facebook.



Единственото нещо, от което почитателите бяха недоволни от концерта, е рекордно късата му дълготрайност – час и 30 минути, в това число бисовете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР