Рок легендата Кийт Ричардс продава своя мезонет в Манхатън, предлагайки

...
Рок легендата Кийт Ричардс продава своя мезонет в Манхатън, предлагайки
Коментари Харесай

Мезонетът за $11 милиона на рок легендата Кийт Ричардс

Рок легендата Кийт Ричардс продава своя мезонет в Манхатън, предлагайки го за малко под 11 млн. $.

Китаристът, който е един от създателите на именитата група " Ролинг Стоунс ", и брачната половинка му Пати Хансен го имат от 2014 година, само че от известно време са решили да се освободят от него.

 Снимка 330422
Източник:

Те го купуват за 10.5 млн. $, а с направените усъвършенствания цената му скача към 12.2 млн. $. Но по този начин и не се намира покупател.

 Снимка 330417
Източник:

Затова прибягват до услугите на известната компания за недвижими парцели Douglas Elliman, която да уреди продажбата.

 Снимка 330419
Източник:

Мезонетът се намира в влиятелния регион Гринуич Вилидж в старинна постройка, ситуирана в самото начало на Пето Авеню, където се намират едни от най-скъпите жилищни парцели в целия свят.

 Снимка 330424
Източник:

Имотът, употребен от музиканта като краткотрайно жилище, е с обща повърхност от 250 кв. м и предлага панорамна панорама към Гринуич Вилидж в Манхатън. Апартаментът разполага с 4 спални и 4 бани - 2 на долния и 2 на горния етаж.

 Снимка 330421
Източник:

Живеещите в него и посетителите ще се насладят съвременен интериор, дело на архитекта Джо Серинс, който напълно обновява мезонета през 2011 година

 Снимка 330415
Източник:

За да се завоюва още пространство в стената е вградена плъзгаща се врата, която разкрива тайната всекидневна зона на рок звездата.

 Снимка 330416
Източник:

Непосредствено до нея е главната спалня с огромна баня, оборудвана с хидромасажна парна душ кабина.

 Снимка 330418
Източник:

Едно равнище по-нагоре е холът, ситуиран сред още две спални, на чиито стени е изписано самопризнание към обичаната музика: " Никога не си прекомерно млад за рокендрол ".

 Снимка 330420
Източник:

" Не единствено ще притежавате неподвижен парцел в една от най-първокласните здания в цялостен Ню Йорк, само че ще притежавате и част от историята на рокендрола ", споделя Адам Виднер, брокер в Douglas Elliman, който предлага парцела.

 Снимка 330423
Източник:

Сградата, в която се намира парцелът - One Fifth Avenue, е издигната в края на 20-те години на ХХ век като хотел в жанр " Арт Деко ". През 1986 година е превърната в жилищна кооперация, в която през днешния ден са ситуирани към 180 жилището.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР