Рожденият ден на британския монарх ще бъде отбелязан с традиционния

...
Рожденият ден на британския монарх ще бъде отбелязан с традиционния
Коментари Харесай

„За първи път в живота си“ Хари е изключен от важно кралско събитие

Рожденият ден на английския монарх ще бъде маркиран с обичайния боен церемониал Trooping the Colour . Той е считан за едно от най-грандиозните събития за кралското семейство всяка година, а през 2023 година ще бъде първото такова тържество в чест на новия крал – Чарлз Трети .

Миналогодишният Парад на знамената беше последният в живота на кралица Елизабет Втора, която умря на 8 септември 2022 година, а мотивът съответства и с Платинения ѝ празник като монарх. Припомнете си фотоси от събитието в галерията тук:
 Камила, Кейт и трите ѝ деца идват за парада в чест на кралицата  Камила, Кейт и трите ѝ деца идват за парада в чест на кралицата  Камила, Кейт и трите ѝ деца идват за парада в чест на кралицата  Камила, Кейт и трите ѝ деца идват за парада в чест на кралицата  Кралското семейство следи Парада на знамената от балкона на Бъкингамския замък  Кралското семейство следи Парада на знамената от балкона на Бъкингамския замък  Кралското семейство следи Парада на знамената от балкона на Бъкингамския замък  Кралското семейство следи Парада на знамената от балкона на Бъкингамския замък  Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената  Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената  Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената  Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената
Изглежда обаче, че това ще бъде и казус за принц Хари, който няма да участва на парада . Откакто е бил задоволително огромен, с цел да го посещава, херцогът на Съсекс е бил канен на всеки подобен мотив, само че тази година е бил пропуснат от листата с посетители, написа.

Кралският специалист Ричард Идън оповестява за , че принц Хари и Меган Маркъл „ не са били поканени “, а това е „ първият път в живота на Хари, в който не е добре пристигнал на формалните тържества за рождения ден на монарха “ .

Според английското издание източник на Идън твърди, че решението семейство Съсекс да не бъде поканено е „ отражение на положението на връзките сега “ .

Принц Хари неотдавна беше в Обединеното кралство за правосъдно дело, само че съгласно медиите не се е видял с татко си, крал Чарлз, нито брат си, принц Уилям. Смята се, че напрежението сред членовете на фамилията е достигнало висока точка откакто херцогът на Съсекс разгласява записките си „ Резервният “ през януари тази година.

Към момента Хари съди медийната група Mirror Newspapers за хипотетично нелегално събиране на персонална информация посредством телефонно хакване и машинация, както и други противозаконни средства. Припомнете си повече по тематиката в галериите тук:
 Шокиращите показания на принц Хари във Върховния съд на Лондон  Шокиращите показания на принц Хари във Върховния съд на Лондон  Шокиращите показания на принц Хари във Върховния съд на Лондон  Шокиращите показания на принц Хари във Върховния съд на Лондон  Какви пикантни разкрития донесе ден втори от показанията на Хари в съда  Какви пикантни разкрития донесе ден втори от показанията на Хари в съда  Какви пикантни разкрития донесе ден втори от показанията на Хари в съда  Какви пикантни разкрития донесе ден втори от показанията на Хари в съда
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР