Рожденият ден е време за ретроспекция, за разбор, да се

...
Рожденият ден е време за ретроспекция, за разбор, да се
Коментари Харесай

Виктория от Ергенът разкри част от себе си

" Рожденият ден е време за ретроспекция, за анализ, да се запитам дали съм на моя път. Не чествам шумно и с огромни компании, избирам да е фамилно “ – показа Виктория пред LadyZone.bg.

Тя е щастлива от миналата година. През 2022 година на рождения си ден (2 май) подготвя куфарите за Индия. Пътува на 3 май, като билетът е подарък от неин непосредствен другар.

" Първият месец обикалях разнообразни свещени градове в Индия, а през втория живях в ашрам – нравствен център, където моите учители по йога ме образоваха. Ставахме в 5 и започвахме деня с пречистващи практики и дихателни техники. Там имаш доста време да бъдеш със себе си, да осъзнаеш себе си. Индия е контрастно място, където има златни дворци, само че и доста просяци. Усмиряващо е “ – описа ни Виктория.

Преди да замине за Индия тя поставя обеца на носа си като подготовка за локалната просвета. Там всяка втора жена има такава обеца. Счита се, че тя пробива енергиен канал, който дава отговор за женската сила и даже оказва помощ при раждане.

След завръщането от Индия Виктория добавя различен щрих от тази страна, като прави на дясната си ръка татуировка. Това е мантра, на която учителят е наблягал – " Аз съм Вселената “.

" Тя припомня за нашата съгласуваност с всичко “ – разяснява участничката в " Ергенът ".

За идната година Виктория си пожелава още веднъж да е изпълнена с доста страсти, да е смела и да върви натам, накъдето сърцето я води. И, несъмнено, да има обич.

След няколко седмици тя възнамерява да отвори свое студио за йога, което ще се намира зад Съдебната палата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР