Родните звезди държат на пищността в интериорния дизайн на къщите

...
Родните звезди държат на пищността в интериорния дизайн на къщите
Коментари Харесай

Скъпо и златно – ето как обзавеждат къщите си родните звезди

Родните звезди държат на пищността в интериорния дизайн на къщите си

Ако ще е скъпо, то дано да е най-скъпото, в случай че ще свети, дано да е злато!

Този принцип следват родните звезди в интериорния дизайн на домовете си. Азис, Лили Иванова, Кремена Халваджиян, Антония Петрова, доктор Ангел Енчев са единствено част от имената на известните ни персони, които са вложили стотици хиляди в обзавеждането на парцелите си. Самите те държат да имат просторни жилища или вили край града, в които да намират уединение от светската суетност. Най-много от всичко обаче те обичат да се хвалят с придобивките си, къде по-натрапчиво, къде по-деликатно загатват за тях и търсят вниманието на своите почитатели.

Разбира се, че да имаш дворец за знамение и приказ, и да не го покажеш на света, би било изключително скучно занятие.

На какъв интериор залагат звездите
Любимите цветове на звездите са в двете крайности. При някои се въртят към бялото и неутралните тонове, при други се доближават фантастични комбинации от ярки краски, които могат да избодат непознатите очи. Ако питаме притежателите им, няма никакъв проблем – в последна сметка те сами са поискали точно тези гами, тъй като са им обичани и акцентират характера им.

Няма по какъв начин да убедите Антония Петрова, че яркото розовото не е нужно да участва на всички места в интериора. Често експертите са затруднени да се оправят с провокациите, които им слагат известните лица. Не за друго, само че от позиция на някои правила, съчетанието на цветове може да не е удачно, само че звездите държат тяхната дума да се чува и да получат предстоящото. Така и би трябвало. Ето за какво те постоянно се доверяват на специалист в областта на интериорния дизайн. Само по този начин е обезпечено, че ще получиш това, което ти самият си представяш.

Топ звезди като Лили Иванова и Азис пък не пропущат да заложат на златни орнаменти в дома си. Те си падат по величествения жанр, към тях е цялостно с картини, скъпи сувенири и мраморни мебели.

В дома на Теди Велинова и Ангел Енчев доминират естествените материали, първокласното дърво, а манекенката си има и своя стая за обувки.

Тв водещата Гала също може да се похвали със моден дом, който залага на по-нежни цветове и френска изтънченост. В него има светлина и положително въодушевление, което се усеща отдалеко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР