Родни меломани и фенове на Кичка Бодурова останаха разочаровани от

...
Родни меломани и фенове на Кичка Бодурова останаха разочаровани от
Коментари Харесай

Кичка Бодурова отказа да пее на концерт заради пластмасов бял микрофон

Родни меломани и почитатели на Кичка Бодурова останаха разочаровани от държанието на именитата ни певица. 67-годишната бургазлийка отхвърли да излезе на сцената на в лятното кино " Орфей " в Пловдив, а нейните фенове на вятъра я чакаха близо час.

Да, само че Кичка просто не стъпи на сцената, оплаквайки се, че за първи път в нейната съвсем 50-годишна кариера се е сблъскала с толкоз непрофесионално проведено събитие.

Социалните мрежи завряха и закипяха безусловно с упреци към Бодурова, а по-късно се разбра, че казусът е бил... бял пластмасов микрофон, на който тя отказала да пее.

" Защо се подиграхте с пловдивската аудитория, която ви чакаше 45 минути? В последна сметка нежното ви его надви пред обичта на феновете към вас. Лятното кино беше цялостно, имаше доста възрастни хора, пристигнали в жегите и дали пари за букети с цветя. Но очевидно сте очаквали аудитория, искра и суетност като в постоянно споменавания от вас " Сизър Палас ", написа възмутена фенка на певицата.

Разбира се, това отношение жегна Бодурова, който побърза да се оправдае и да сервира своите извинения.

" Отказах срещата с вас, които бяхте пристигнали в театъра в Пловдив, и претърпях доста мъчно това. Но за първи път в моята съвсем 50-годишна кариера се срещнах с непрофесионално организационно наличие. Ден преди концерта ми бе даден телефон да се чуя с озвучител, с който сякаш ще работим, от който получих отговор: " Ама, г-жо, те ми звънят ден преди концерта, само че аз съм ангажиран ". Каза ми, че ще гледа да помогне и изпрати " някой ".

В деня на концерта намирам в театъра две работливи страхотни хлапета, може би към 15-годишни, които слагат техниката. И озвучител, който съгласно мен за пръв път вижда този пулт пред себе си. Микрофонът бе от бяла пластмаса, от което онемях. Осветление никакво.

След като се пробвах да направя подготовка и видях резултата, извиках моя някогашен озвучител. Той донесе и техника и искаше да помогне, само че здравословното ми положение се утежни и мъчно даже говорех (без да влизам в подробности).

Сигурна съм, че това се получи не от неприятно отношение към мен, а от некомпетентността на уредниците. Една от тях даже ми сподели, че не знаели какво би трябвало да поръчат като техника. Много желаех да дойда и кажа това в театъра, само че мъчно отлепях устни от претърпяното, някои от вас несъмнено се досещат от какво. Та аз отложих почивка в чужбина, с цел да дойда и още един път да се срещна с моите почитатели преди огромния полет, даже желаех да показва моя брат, който по този начин искаше да ме види на концерт.

Съжалявам по тази причина и желая да поднеса моето опрощение към всички, които бяха в театъра. Страшно скърбя... ”, съобщи Кичка Бодурова.

Ето и позицията на уредниците:

" За страдание, по независещи от екипа ни аргументи и по персонално решение на госпожа Бодурова, нейният концерт не се състоя. Въпреки съобразяването с всичките условия – включително и техническите, на екипа й. И макар упованията на почитателите й, които с голямо предпочитание и самообладание отделиха от времето си, с цел да участват на концерта й. Дълбоко имаме вяра, че ролята на културата е да носи наслаждение, а не отчаяние. Именно по тази причина, въпреки концертът да не се състоя по самостоятелни от нас аргументи, сервира извиненията си за породеното отчаяние на стотиците почитатели, които търпеливо чакаха госпожа Бодурова. Искаме да изкажем откровените си благодарности на всички, които отделиха от времето си и участваха в нашите събития – участници, уредници, аудитория ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР