Родната кинозвезда Мария Бакалова присъства на 56-ото издание на спортно

...
Родната кинозвезда Мария Бакалова присъства на 56-ото издание на спортно
Коментари Харесай

Мария Бакалова изгледа Супербоул на живо

Родната кинозвезда Мария Бакалова участва на 56-ото издание на спортно събитие №1 за годината в Съединени американски щати - Супербоул. Българката поддържаше " овните ", които станаха първенци на НФЛ. Лос Анджелис Рамс победи тима на Синсинати Бенгалс с 23:20. " Овните " съумяха да извърнат резултата минута и половина преди края, макар че изоставаха с 4 точки по отношение на противника си.

Воденият от Шон Маквей отбор подвигна трофея " Ломбарди ". Така 36-годишният експерт стана най-младият треньор, който извежда тима си до купата.

Рамс пък за повторно в историята си печелят Супербоул, като по този начин станаха третият франчайз, който го прави, представлявайки два разнообразни града - Сейнт Луис и Лос Анджелис. Преди това същото реализират и Колтс в Балтимор и Индианаполис и Рейдърс в Оукланд и Лос Анджелис.

Супербоул е най-гледаното спортно събитие, което се организира единствено в един мач. Приходите от него се пресмятат на 14,6 милиарда $. Според изискванията на груповия контракт на НФЛ всеки от състезателите на първенците взима бонус от 150 000 $.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР