Роджър Федерер победи с лекота Кевин Андерсън с 6:0, 6:4

...
Роджър Федерер победи с лекота Кевин Андерсън с 6:0, 6:4
Коментари Харесай

Безгрешен Федерер отстрани Андерсън и е на полуфинал в Маями

Роджър Федерер победи с лекост Кевин Андерсън с 6:0, 6:4 и се класира за полуфиналите на шампионата от сериите Мастърс 1000 в Маями. Там швейцарецът ще срещне канадския младок Денис Шаповалов, който от своя страна се оправи с представителя на домакините Франсис Тиафо след 6:7(5), 6:4, 6:2.
 Федерер доближи 11-и 1/4-финал в Маями
През първия сет сервисът на Андерсън въобще не работше добре и Маестрото се възползва по допустимо най-хубавия метод, като доближи до три пробива и си взе и трите подавания.

Втората част стартира с пробив още в първия гейм за Федерер, а по-късно той го затвърди, с цел да усили задатъка си на брой следващи извоювани геймове от началото на мача на цели осем. Все отново Андерсън съумя да върне пробива в шестия гейм, само че в деветия той още веднъж се пропука и бе продънен уверено.



Това беше седми дуел сред двамата и шеста победа за швейцареца. Маестрото ще играе на своя на седми полуфинал в Маями. В другата среща от турнира ще се изправят 18-годишният квалификант Феликс Оже-Алиасим и 33-годишният Джон Иснър, който е първенец от предходната година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР