Телата на трима заложници, взети при нападението на Хамас на

...
Телата на трима заложници, взети при нападението на Хамас на
Коментари Харесай

Телата на трима заложници, включително Шани Лук, открити от израелските сили в Газа, твърдят официални лица

Телата на трима заложници, взети при нападението на Хамас на 7 октомври в Израел, бяха открити в южния град на Рафах в Газа, сподели израелски боен представител в петък.

Израелските отбранителни сили откриха телата на Шани Лук, 22-годишен германо-израелец; Амит Бускила, 28 г.; и Itshak Gelernter, 56, сподели контраадмирал Даниел Хагари. Израел твърди, че има вяра, че и тримата са били убити от Хамас, до момента в който са бягали от музикалния фестивал Nova на 7 октомври, и телата им са били откарани в Газа.

Видена е фотография на изкривеното тяло на Лук в задната част на пикап по целия свят и извади нескрито мащаба на офанзивата против музикалния фестивал в южната израелска пустиня, доста покрай границата с линията Газа. държани.

„ Връщането на телата им е мъчително и внезапно увещание, че би трябвало бързо да върнем всички наши братя и сестри от жестокия им плен – живите за реабилитация, а убитите за уместно заравяне “, се споделя в изказване на централата на Форума на фамилиите на заложниците.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР