Родителите на убитата на пешеходна пътека седемгодишна Моника поискаха ефективна

...
Родителите на убитата на пешеходна пътека седемгодишна Моника поискаха ефективна
Коментари Харесай

Родителите на убитата Моника: Смешно е условна присъда за смъртта на детето ни

Родителите на убитата на пешеходна пътека седемгодишна Моника желаеха ефикасна присъда за гибелта на щерка им. Подсъдим за случая е някогашният антимафиот Александър Панайотов.

Моника не беше нормално момиче. Тя беше отличничка. Завърши втори клас на седем години, описа майка й пред съда и изиска ефикасна присъда за някогашния чиновник на Министерство на вътрешните работи. В момента Панайотов е наказан условно.

Адвокатът на почернените родители също съобщи, че условно наказване би било незаслужено. Според Димитър Марковски настрана от полезрението на пловдивските юристи е останала гибелта на детето. Така, както и безразсъдното каране, довело до блъснато с превишена скорост на пешеходна пътека дете.

В прочувствена защита пред съда, Панайотов, който се призна за отговорен, съобщи, че каквото и наказване да получи, то ще тегне над него до края на живота му, както и над децата му. След случая служителят на реда е уволнен дисциплинарно и в този момент се налагало да работи на две места, с цел да устоя фамилията си.

Адвокатът на Панайотов счита, че някогашният служител на реда може да бъде превъзпитан без да влиза в пандиза.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР