Родители от Благоевград се обявиха в защита на уволнена директорка

...
Родители от Благоевград се обявиха в защита на уволнена директорка
Коментари Харесай

Родители се обявиха в защита на уволнена директорка на детска градина

Родители от Благоевград се оповестиха в отбрана на уволнена директорка на детска градина. Поводът е случай с дете, което паднало на двора и се блъснало.
Директорка на детска градина Елена Донева е уволнена дисциплинарно, откакто е отказала да се подчини на заповедта на зам.- кмета да се пенсионира прибързано. Според директорката, тя била изнудвана, за което има тъжба до кмета. След като отказала, почнало пресирането.

След тъжба на родител, че детето е паднало в двора на детската, тя е уволнена без инспекция. Родителската поддръжка е огромна и над 120 души са се подписали в подписка.

Елена Донева е безапелационна, че зам.-кмета Христина Шопова желае да я пенсионира прибързано, а изказванията за нарушавания в градината са неистина. "Никакви инспекции не е имало, никакви тъжби или сигнали за родителско неодобрение ", сподели тя.

Савина Вийн, родител, съобщи, че постоянно е била удовлетворена от грижата в градината. "Инциденти с рухване се случват непрестанно. Това не е злонамерена безнаказаност. Но в случай че тук има дисциплинарни нарушавания ние би трябвало да ги знаем ", сподели тя.

Родителите желаеха по-обстойно следствие на проблема, а съгласно директорката всичко е поради готвено уголемение на градината, поради което общината желае да постави собствен човек на поста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР