Родените под този зодиакален знак са късметлии и рядко страдат

...
Родените под този зодиакален знак са късметлии и рядко страдат
Коментари Харесай

С какво трябва да се хранят хората от зодия Близнаци?

Родените под този зодиакален знак са късметлии и рядко страдат от наднормено тегло. Обичат да се хранят в приятна компания, само че с изключение на да дегустират, обичат и да подготвят храната си.

Разнообразната диета е наложителна за менюто им и най-големият проблем за техния организъм е неналичието на добре одобрени хранителни привички. Смята се, че Близнаците е минимум евентуално да страдат от болести, породени от потреблението на нездравословна храна, само че това не значи, че не трябва да внимават с храните, които влизат в менюто им.

Добре е да си обезпечат постоянни хранения и да хапват повече кайсии, нар, фасул, броколи, карфиол, целина.  От ядките добре ще им се отразят бадеми, бразилски орехи, орехи, фъстъци. Билките също са значими, ето за какво не трябва да пропущат анасон, кардамон, лайка, цикория, канела, карамфил, жен-шен, индийско орехче, култивиран чай, сарсапарила, шафран, сусам, градинска мента, мащерка.

Родените под знака на зодия Близнаци по-често са изложени на стрес спрямо други представители на зодиака. За да балансират и да запазят положителното си здраве е значимо освен да употребяват повече плодове и зеленчуци, само че да заобикалят тестените закуски, алкохола, газираните питиета и сладкишите. Всички те единствено ще влошат физическото и прочувственото им положение.

ВИЖТЕ ПРИМЕРНО МЕНЮ ТУК!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР