Родена съм в Чехословакия и помня как родителите ми се

...
Родена съм в Чехословакия и помня как родителите ми се
Коментари Харесай

Европейската служба за външна дейност: Над 1 млн. руснаци са били принудени да напуснат родината си

" Родена съм в Чехословакия и помня по какъв начин родителите ми се скупчваха да слушат радио " Свободна Европа " ", съобщи в обръщението си еврокомисарят по прозрачността и полезностите Вера Йоурова, като навреме посочи значимостта на свободните медии.

 

" Искам да отдам чест на политическите пандизчии в Русия и на водачи като Владимир Кара-Мурза, Алексей Навални, Иля Яшин и, за жалост, доста други. Пожелавам на тях и фамилиите им доста мощ ", означи още Йоурова.

 

Русия излезе от Европа, а Руската православна черква се отхвърли от Бога от Новия завет, акцентира в онлайн обръщението си Нобеловият лауреат за мир Дмитрий Муратов.

 

По думите му в днешната религиозна и пропагандна концепция гибелта е по-важна от живота.

" Не животът е подарък Божи, а гибелта в името на страната. За гибелта, изключително в случай че тя се е случила по контракт, заплащат доста повече, това се трансформира в преференциална инвестиция. За гибел по контракт човек получава такива пари, каквито би могъл да получи за 20-25 години от живота си ", безапелационен бе Нобеловият лауреат.

 

" Общата ни цел е обективен мир, промяна на режима, гаранция за спокойно бъдеще и почтени демократични избори. Останалото - ляво, дясно и накъде, да взема решение гласоподавателят ", сподели някогашният магнат Михаил Ходорковски във връзка присъстващите представители на съветската съпротива.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР