Робокоп“, придобилата почти култов статут кинопоредица от края на миналия

...
Робокоп“, придобилата почти култов статут кинопоредица от края на миналия
Коментари Харесай

Излезе ново видео към RoboCop: Rogue City

„ Робокоп “, придобилата съвсем паметен статут кинопоредица от края на предишния век, постоянно е изглеждала, като един от едни от най-хубавите мостри за гейм акомодация, които може да забележим. Полу-робот, полу-човек, вие сте служител на реда с голям револвер и сложна за продупчване ризница, който броди по улиците на града, отстрелвайки главорези и търсещ възмездие. Опитите за основаване на игра по „ Робокоп “ през годините не са един и два и по-късно тази година ще забележим следващия. Той идва от страна на издателя на RoboCop: Rogue City Nacon и полското студио Teyon.

По-рано тази седмица се организира постоянното издание на Nacon Connect, на което беше показано ново видео към играта и промяна в датата ѝ на излизане.

Краткото видео, което ни показват Nacon и Teyon от RoboCop: Rogue City е тъкмо това, което бихме могли да чакаме от тази игра: локви от кръв, леко калпави главорези, които се пробват да спрат нашия воин, само че не съумяват, а той ги трепе по ред на номерата и по-точно по предварителните му заложени задачи.

„ Превърнете се в емблематичния полу-човек полу-машина, само че на 100% ченге, до момента в който се пробвате да въздадете правдивост по рисковите и цялостни с нарушители улици на Стария Детройт. Въоръжени с постоянно правилния ви Auto-9, с фабрично вградена мощ и години опит в силите на реда и голям брой принадлежности на ваше разположение, вие ще се биете със сили, които се пробват да разрушат града, който назовават дом, в едно избухливо премеждие в търсене на истината “, гласи част от анонса на играта.

RoboCop: Rogue City има и нова дата на излизане. Вместо преди оповестената юнска премиера на играта, по време на Nacon Direct беше оповестено, че тя е забавена за септември тази година. RoboCop: Rogue City се създава за сегашното конзолно потомство, Windows и Nintendo Switch.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР