Робин ван Перси разказа интересни подробности около начина, по който

...
Робин ван Перси разказа интересни подробности около начина, по който
Коментари Харесай

Ван Перси разказа за бруталния начин, по който го е изгонил Ван Гаал

Робин ван Перси описа забавни детайлности към метода, по който се раздели с Манчестър Юнайтед през 2005 година, когато тимът бе воден от Луис ван Гаал. Бившият нападател на Арсенал напусна " Олд Трафорд " година преди да изтече контракта му с " алените дяволи ", защото не попадаше в проектите на своя съотечественик. Така Ван Перси се озова във Фенербахче.

" Имах следния диалог с Ван Гаал, в който той ми сподели: " ОК, Робин, нашите пътища се разделят. Аз съм треньорът, а ти си състезател. Трябва да си вървиш, времето ти изтече. " Казах му че към момента имам контракт. Той отвърна: " Не ме интересува ". Безмилостно. Усещах, че нещо такова следва, само че не и, че ще се случи по този безскупулен метод, по който ми го заяви. След като ти кажат нещо такова, доста неща минават през главата. Аз към момента имах контракт с клуба, фамилията ми бе щастливо, това бе 11-ата ми година в Англия. Обичахме живота тук. Какво щеше да последва? Децата ми ходеха на учебно заведение, имаха своите другари там... Всичко това ти минава през мозъка ти за една секунда. Как да реагираш?

Тогава му споделих: " ОК, ще забележим какво ще се случи. Това е твоето мнение, само че аз имам контракт и съм благополучен в Манчестър Юнайтед и Англия ". Станах, стиснах му ръката и си потеглих. Напът за у дома си споделях, че няма да бъде елементарно. Той бе безмилостен и толкоз пряк. Много неща ми минаваха през главата при започване на подготовката. Не ми бе разрешено да упражнявам 11 на 11, а вместо това ми хвърляха една топка и ми споделяха да се оправям самичък.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР