Робин Райт и Шон Пен започват своята връзка през 1990

...
Робин Райт и Шон Пен започват своята връзка през 1990
Коментари Харесай

Бившата на Шон Пен с разкрития какви са отношенията им

Робин Райт и Шон Пен стартират своята връзка през 1990 година, когато се засичат на снимачната площадка за фотосите на кино лентата „ Опрощаване “. Това се случва директно след развода на Шон с Мадона. 

Законно подписват брак през 1996 година и са брачен партньор и брачна половинка в продължение на 14 години. Имат две деца: Дилън Пен, която сега е на 32 и Хопър Пен, на 29. След развода Робин нарича раздялата сред тях „ опустошителна “ в изявление за английското издание The Telegraph.

„ Разводът самичък по себе си е нещо доста мъчно. Особено, когато имаш и деца. Направо е унищожителен “, споделя тогава актрисата. Бракът на Робин и Шон е най-дългата връзка за всеки от тях, по тази причина и когато преди месец двамата бяха засечени още веднъж дружно, се появиха клюки за повторното им събиране.

Робин Райт обаче реши да даде малко изясненост по въпроса. Пред E!News актрисата коментира аргументите да ги забележим един до различен, „ Отидохме на събитие, обвързвано с децата ни. Ние постоянно ще бъдем семейство, без значение дали сме дружно, или разграничени. И знаете ли, мисля, че това е красиво и го искам за всеки “, безапелационна е Робин Райд.

Робин също по този начин нарича приятелството сред нея и Шон Пен „ подарък “. „ Да бъдеш другар с бащата на децата си…това е истински подарък “, добавя тя. „ Знаем, че разводът, когато има деца, е едно от най-трудните неща в живота и за тяхно положително е родителите им да се схващат, без значение че към този момент не са дружно. “

Коментарът за околните им връзки идва две седмици откакто източник, непосредствен до двойката споделя пред People, че те нямат желание да се събират наново, а просто са доста положителни другари.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР