Ривър Плейт е новият шампион в турнира Копа Либертадорес -

...
Ривър Плейт е новият шампион в турнира Копа Либертадорес -
Коментари Харесай

В луд мач ”Ривър Плейт” спечели Копа Либертадорес

”Ривър Плейт ” е новият първенец в шампионата Копа Либертадорес - самобитната Шампионска лига на Южна Америка! Това стана откакто ”милионерите ” победиха своя ”вечен противник ” от Аржентина - ”Бока Хуниорс ” с 3:1 в мач, който се игра на 10 000 км от в началото плануваното място.
На стадион " Сантяго Бернабеу " в испанската столица Мадрид двата отбора излязоха откакто първият мач приключи 2:2. Головете на непознат терен обаче не носеха преимущество във финалните срещи, тъй че всичко щеше да се реши в последните 90 минути.

Втората среща от финала сред двата аржентински противници трябваше да се състои на 24 ноември на стадион " Монументал ". При идването на футболистите на " Бока Хуниорс " на оборудването рейсът им бе нападнат от почитатели на противниковия отбор и това наложи анулация и пренасяне на мача в Испания. При това " Ривър Плейт " загуби домакинското си преимущество на трибуните. Заради жестоката омраза сред агитките на двата отбора, по време на дербитата посред им е разрешено единствено почитателите на отбора-домакин да участват.

На " Бернабеу " обаче по еднакъв брой билети имаха почитателите на двата тима.

От трибуните Суперкласикото на Аржентина изгледаха цяла плеада футболни звезди, измежду които Лионел Меси, Диего Симеоне, Пауло Дибала и Антоан Гризман.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР