Гражданското недоволство ще се проведе час преди да започне същинското

...
Гражданското недоволство ще се проведе час преди да започне същинското
Коментари Харесай

Случаят Цалапица: Протест пред прокуратурата в Пловдив - Рангел...

Гражданското неодобрение ще се организира час преди да стартира същинското дело против близнаците Борислав и Валентин Динкови.

 

Едно от настояванията на протестиращите е прокуратурата да промени обвиняването към тях от укривателство в съучастие в убийството на 24-годишния юноша.

 

За първи път през днешния ден пред съда в качеството му на очевидец ще бъде разпитан и екстрадираният у нас Рангел Бизюрев. Очаква се неговите показания да разкрият ролята на близнаците в закононарушението и дали те са взели участие в побоя над Димитър Малинов.

 

За разпит са призовани и други очевидци, предава Нова. 

 

Припомняме, че преди повече от 4 месеца Бизюрев беше арестуван в недодялан град на Кралство Дания. Той е работел във компания за разчистване на стъкла, като се представял с подправени документи.

Рангел Бизюрев бе разгласен за интернационално търсене въз основа на издадена Европейска заповед за арест. Той е притеглен като обвинен за осъществено съзнателно ликвидиране в село Цалапица.

Припомняме, че още през януари съдът в Дания разреши връщането на Бизюрев у нас, само че решението не беше дефинитивно, защото Рангел апелира.

 

Връщането на Бизюрев и разпитът му е решителен за делото против близнаците от Цалапица Борислав и Валентин Динкови. Към момента те са упрекнати като съучастници на Бизюрев в това да заровят тялото на убития 24-годишен Димитър. Жителите на селото, обаче, са уверени, че близнаците са съучастници и в

 

ФрогНюз

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР