Рискове за България има по отношение на транспортните коридори и

...
Рискове за България има по отношение на транспортните коридори и
Коментари Харесай

Димо Гяуров препоръча внимание към бежанците и укрепване на транспортни коридори

Рискове за България има във връзка с транспортните коридори и във връзка с бежанска вълна. Действията на страната би трябвало да са в тази посока. Това разяснява ген. Димо Гяуров пред бТВ . Той предлага пречистване на Граничен контролно-пропусквателен пункт поради бягащи руснаци. " Руските служби ще се възползват да вграждат свои хора ", предизвести Гяуров.

Вероятно е да има и лица с двойно поданство, сега в Русия тече готовност в регионите с българско население, уточни специалистът.

Димо Гяуров разяснява и дейностите на България в спора: " Българската страна работи реактивно , една страна се превъоръжава, модернизира, приготвя се за тежки времена при финанси, запас... ", сподели той. Пропуснахме 30 година, би трябвало да възобновим авиацията, защитата, нямаме машина на пехотата. Отбраната е на много ниско равнище, безапелационен е Гяуров. Той е на мнение, че българското небе също не е несъмнено.
 Съветът по сигурността предложи на общините да си прегледат проектите за отбрана при злополучие
Съветът по сигурността предложи на общините да си прегледат проектите за отбрана при злополучие

Министерство на вътрешните работи преглежда средствата за отбрана

Той разяснява и дейностите на съветския президент Владимир Путин. Според него Путин желае областите на Украйна, за които води война, защото там е съсредоточена индустрията. Не има вяра обаче да се стигне до нуклеарна опасност .

" Заради оповестената готовност елементарният руснак разбра, че има война, а не военна интервенция, и че Русия губи войната ", заключи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР