Рискът да загубите е много реален и като нищо можете

...
Рискът да загубите е много реален и като нищо можете
Коментари Харесай

Той заложи абсолютно всичко на рулетка, ето какво се случи СНИМКИ

Рискът да загубите е доста действителен и като нищо можете да си тръгнете единствено с облеклата на гърба си (или даже с по-малко).

Всъщност, шансът да спечелите залог от вида всичко или нищо на американска рулетка е 47,3% – същият залог на европейска рулетка има късмет за облага 48,6%.

Ашли Ревел от Англия взема решение да поеме този риск – през април 2004 той продава всичко, което има, взима получените 76 840 паунда (105 400 паунда днешни пари, всички суми от тук нататък ще са в днешни пари).

Ашли, тогава на 32 години, стартира пътешествието си, както самичък той признава, на по пиво с момчетата в една механа. Един от тях излага концепцията да се заложи всичко, което човек има, на едно завъртане на
рулетката и леко подпийналата компания се съгласява, че тази концепция е много велика.

Въпреки че огънят на диалога се поддържа до забележителна степен от алкохола, на идващият ден въпросната концепция се оказва залостена устойчиво в главата на Ашли.

По-късно той ще каже пред The Telegraph: „ Помислих си, какво необикновено прекарване би било. По това време не бях женен, нямах деца, бях изцяло ерген. И взех решение: в този момент или в никакъв случай. “



Не е изненадващо, че не всички се радват от решението на младия мъж – родителите му имат изключително мнение по въпроса.

Бащата на Ревел, Мик, споделя на сина си, че е „ неприятно момче “, че не би трябвало да постъпва по този начин и „ Трябва да работиш като другите деца “.

Ашли прекарва известно време в опит да ги убеди в начинанието си. Баща му пръв се съгласява, само че психическото култивиране на майка му лишава малко повече време.

Следващата стъпка е да стартира с продаде собствеността си и да припечели и малко странични пари, колкото може. Колата му, часовник Rolex, стикове за голф и даже сантиментални предмети са продадени или на аукцион, или на улицата.

Съвсем естествено, с някои предмети индивидът се разделя по-трудно – като футболните титли и пуловера за крикет, който получава в гимназията. След това Ревел ще съжалява, че продава тези неща.

Хора от английския ефирен канал Sky One надушват за обстановката и пращат екип кой до снима мини сериал със заглавие „ Double or Nothing “ (Двойно или нищо).

Подготовката завършва, парите са събрани от всевъзможни места (един онлайн
букмейкър и спонсор предлага мъжът да смени името си на Ашли Blue Square Ревел) и в последна сметка общата сума е 105 400 паунда.



С парите в банката, той се качва на полет до Лас Вегас дружно със снимачния екип, приятелите си и (накъде без) родителите си. На този стадий механически даже облеклата на гърба му не са негови, тъй като костюмът, който носи, е чартърен особено за случая.

Плановете да прави залога в Hard Rock Hotel пропадат откакто проговорите не стигат до на никое място. Собствениците на Plaza Hotel and Casino обаче виждат опция за малко пиар и се съгласяват да са домакини на събитието.

Точно преди
рулетката да се завърти, те насочат обръщение, в което се споделя, че не поучават никого, даже и него, да прави такова нещо.

Въпреки риска и тежестта на всичко, нощта преди залога Ревел спи умерено и по-късно ще каже, че в никакъв случай не се колебаел дали да го направи.

Въпреки че възможностите му са въпреки и в дребна степен против него, той споделя: „ Когато в този момент се върна обратно, наподобява ми полуда, само че бях мощно уверен, че ще печеля. Буквално отивах, с цел да си събера облагата. “

Сутринта преди залога Ашли има да реши още един финален и може би най-съществен въпрос: черно или алено? Той се оглежда за някакъв знак от ориста, само че ориста очевидно още не е събудила.

В последна сметка, както Ревел споделя, тъкмо когато топчето се завърта върху
рулетката „ Първото нещо, което ми пристигна мислено беше алено и тогава избутах всичките си чипове напред. “

Тогава всички – фамилията му, приятелите му, както и феновете на Sky One – виждат по какъв начин топчето се завърта, завърта и най-после пада върху цифрата 7 – алено число. Многолюдието полудява, а Ашли Ревел удвоява облагата си и взима 210 800 паунда.



След претърпяното той споделя „ … беше ненормално нещо. И в този момент мисля какво ли щеше да стане, в случай че бях изгубил. Нямаше да има къде да се върна или какво да облека. Все още обаче щях да имам фамилията и приятелите си, които в никакъв случай няма да ме оставят, тъй че те ми дадоха нужната сигурност, която ми разреши да направя това. “

За разлика от множеството комарджии, които печелят огромни пари, Ашли взема решение да не залага наново и се отдръпва с облагата си. С част от нея след това Ашли ще заплати за обиколка с мотор из Европа.

Но шансът му не свършва дотук – по време на обиколката, до момента в който е в Холандия, той среща момиче. „ Взех я с мен в Англия, оженихме се и в този момент имаме две деца. Може да се каже, че поради залога съумях да си намеря жена. “



Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР