Рилски спортист отново допусна неочакван спад във втората четвърт и

...
Рилски спортист отново допусна неочакван спад във втората четвърт и
Коментари Харесай

Чавдар Костов: Нямам обяснение за спада във втората част

Рилски състезател още веднъж позволи непредвиден спад във втората четвърт и по този начин загуби за повторно от Черноморец, този път със 70:84 в мач №3 от полуфиналната серия в НБЛ. По този метод самоковци към този момент губят с 1-2 победи в серията преди четвъртия мач в събота.
 Черноморец отпразнува откриването на Черноморец отпразнува откриването на " Арена Бургас " с основен триумф над Рилски състезател
“Пореден мач започваме по един и същи метод. Този дуел се разви по същия метод като мач №1. Поведохме, по-късно те се върнаха, поведоха ни с 10-тина точки и най-после не успяхме да се върнем. Изпуснахме много отворени стрелби, което когато те оставят самичък и ти не можеш да вкараш, обикновено да те победят. Трябва да се концентрираме и в идващия мач да бъдем малко по-продуктивни от тройката. Нямам пояснение за спада във втората част, би трябвало да питате треньора, той повече ги вижда нещата. Трябва да бъдем съсредоточени. Ако в идващия мач успеем да поведем в първата четвърт, единствената мисъл е във втория интервал да изконтролираме дуела и да бъде отново за нас. Атмосферата беше доста хубава. Като цяло ме изненада. Беше много цялостна и се надявам занапред нататък Бургас да приема мачовете си тук и залата да бъде все по-пълна ”, сподели Костов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР