Ричард Кей, който пише книга за живота на покойната принцеса

...
Ричард Кей, който пише книга за живота на покойната принцеса
Коментари Харесай

Лъсна шокираща тайна на покойната Даяна и Хари

Ричард Кей, който написа книга за живота на починалата принцеса Даяна, разкри нещо шокиращо, написа блиц.бг. Той твърди, че самата принцеса на народа му е споделила приживе, че повече обича дребния Хари, в сравнение с Уилям, и че точно на дребното си момченце обръща повече внимание.

А повода се оказа самият Уилям.

„ Съдбата на Уилям е предопределена. Някой ден той ще бъде крал на Англия. Всеки го обича от дребен и му обръщат доста по-специално внимание. А горкият ми Хари като че ли е подценяван. Точно по тази причина се пробвам да му отстранявам повече време и внимание. Не че не обичам и Уилям, само че той ще е обичан от всички някой ден, а Хари малко или доста ще остане настрана от обективите ”, споделяла преди време принцеса Даяна.

Тя въпреки всичко признавала, че с принц Чарлз се пробват да отделят поравно внимание и любов към двете си момчета, само че за разлика от тях другите не постъпвали по този начин.

„ Веднъж Хари ми сподели, че не обича да вървим при баба му Елизабет. Причината е, че кралицата е доста по-развълнувана от появяването на Уилям и му отделя повече внимание и обич ”, спомняла си с горест принцесата на народа.

Даяна и Чарлз желали децата им да имат относително обикновено детство и тъкмо по тази причина карали всички в двореца да се обръщат към дребните принцове единствено с имената им, а не с кралските им трофеи.

„ Хари ревнуваше Даяна, ревнуваше и от Уилям. Даяна прощаваше всички бели на дребния си наследник, а към огромния бе относително по-строга майка ”, спомня си Ричард Кей. Той описа и една странна преживелица, която смият принц Хари му споделил: „ Болен съм и през днешния ден няма да отивам на учебно заведение. Това е ужасно, тъй като целия ден с мама ще бъдем сами в двореца и тя ще се грижи единствено и само за мен. За мен, а не и за Уилям ”.

И макар че Даяна е била по-снизходителна към Хари, както той, по този начин и Уилям споделят през 2007 година, когато се навършиха 10 годни от гибелта на майка им: „ Тя бе една страхотна жена, която всички гледаха с интерес и удивление. Каквото и да правеше тя, най-много бе най-страхотната майка на света. Като нея нямаше и няма да има друга! ”.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР