Ричард Алибегов, които не слиза от екрана на най-рейтинговите ни

...
Ричард Алибегов, които не слиза от екрана на най-рейтинговите ни
Коментари Харесай

Тарзан от „Алиекспрес“ Ричард Алибегов спестил 600 000 лв. данъци покрай ГЕРБ

Ричард Алибегов, които не слиза от екрана на най-рейтинговите ни малките екрани, има напълно резонни учредения да провежда и организира митингите против сегашната власт, която наложи зеления документ и по този метод удари съществено по бизнеса на заведенията за хранене и питейните заведения. Алибегов е началник на Асоциацията на заведенията, която е най-върлият зложелател на здравния министър Стойчо Кацаров.
Оказва се, че преди няколко години Национална агенция за приходите е опростила дълг в размер на 600 000 лв. на компания на Алибегов. Според източници от данъчната организация чиновниците й преднамерено са забавили условието за дълга и по този начин са разрешили на дългокосия ричард да се възползва от изтеклата отминалост. Това в този момент го принуждава да стачкува против ограниченията на служебното държавно управление, макар че ГЕРБ също постановиха сходни ограничения преди, написа в. „ Галерия “.
Подозренията, че Алибегов има солидни позиции в среди на до неотдавна ръководещата партия, са подбудени от конфликта му с Валеир Симеонов преди две години. Тогава водачът на НФСБ внесе законопроект за унищожаване нанаргилетата от заведенията у нас. Първоначлно ГЕРБ поддържа тази концепция, само че след това се обърна против нея с претекста, че е нужна от нотификация от Европейски Съюз. В последна сметка законът засегна единствено лицата под 18 години, само че които бе неразрешена да пушат наргилета. Валери Симеонов непосредствено упрекна Алибегов, че има въздействие върху част от ръководещите, и го дефинира като един от нарушителите на закона.
Друга спекулация, с която Алибегов се прочи в предишното, бе обвързвана с неговото заведение на столичния бул. „ Витоша “. Той бе измежду първите, които усетиха спомагателни места върху най-скъпата софийска улица против натрапен наем. Освен че Алибагов се опита да изсече кестени, които пречеха да се разпери тентата на неговия бар. Мнозина подозираха, че зад тези измами Ричард стоеше дружно с някогашния към този момент ръководител на Софийския общински съвет Елин Герджиков.

Весела Кръстева, в. „ Галерия “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР