Резултатите са такива, че на знам какъв е смисълът от

...
Резултатите са такива, че на знам какъв е смисълът от
Коментари Харесай

Силвия Великова пред BG VOICE: Ситуацията е като пред следващи избори

Резултатите са такива, че на знам какъв е смисълът от последващи избори, само че по този начин наподобява, съобщи в студиото на BG VOICE журналистката Силвия Великова. Заедно с другия посетител, специалистът по връзки Любомир Аламанов тя посочи, че с изключение на ГЕРБ другата партия, която показва устойчиво изборно показване е Движение за права и свободи.

“ГЕРБ очевидно имат едно устойчиво ядро, което си гласоподава за тях. Въпросът е за какво останалите не могат да основат резистентен облик ” – уточни Аламанов, като посочи, че при очертаващата се настройка на новия парламент политическата мощ, която направи “исторически компромис ”, може и да изчезне от политическата сцена.

Великова пък обърна внимание на обстоятелството, че на тези избори Движение за права и свободи за първи път е направило такива очевидни заявки за присъединяване във властта.  Голямата въпросителна и какъв ще е курсът на ГЕРБ по отношение на тях.

“Въпросът е по какъв начин ще стане, защото Борисов и ГЕРБ съвсем във всяко студио, в което бяха питани дали биха влезнали в коалиция с Движение за права и свободи, споделяха “не ” – сподели тя.

Аламанов съобщи, че съгласно него отводът от гласоподаване е най-важната тематика. По думите му дали своят вот ас единствено твърдите ядра на политическите обединения.

“Хората може би не схващат, че като не гласоподават, държавно управление отново ще има и те не санкционират никого. Така те не трансформират безусловно нищо. На никого не му се накривява шарката от това, че някой не е дал своя вот. Даже в противен случай – твърдите ядра на партиите виждат смисъл да се гласоподава по-малко, а не повече ” – сподели специалистът по връзки.

Той съобщи, че не вижда по какъв начин може да се осъществя коалиция, основана на “забравяне ” на предишното. Той вижда аргументите за загубата на поддръжка за Политическа партия се коренят и във фактори, които не зависят от тях, като войната н Украйна и смяна в отношението на президента.

“ТЕ не бяха готови и за гневната опозиция на ГЕРБ, с цената на всичко ” – сподели Аламанов.

Като експерт той изрази мнение, че “Продължаваме смяната ” са позволили неточности в връзката, заради което на са съумели да обяснят на гласоподавателите за какво се стигнало до спешните обстановки.

Вижте повече във видеото.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР