Резултатите от борба с корупцията се виждат в чекмеджетата. Тази

...
Резултатите от борба с корупцията се виждат в чекмеджетата. Тази
Коментари Харесай

Румен Петков разкри: Човекът на ДПС в правителството е Борисов

Резултатите от битка с корупцията се виждат в чекмеджетата. Тази позиция изрази пред медиите водачът на партия АБВ Румен Петков.

За партията корупцията не се бори с непрестанна смяна на законите. Най-яркият образец за разпад на държавността е държанието на премиера - той унищожавал парламентаризма с неучастието си в работата на законодателния орган.

Той можел да влачи из България хеликоптери, джипове, само че дано да почете Народното събрание, съгласно Петков. Той напомни докторската дисертация на Борисов на тематика: " Пожарникарският маркуч и неговата роля в пресечена околност ". Премиерът от това разбирал. Той в никакъв случай не е имал гръбнак, има шкафче с един милион евра, посочи водачът на АБВ.

Румен Петков недоумява какво е правил Борисов в Брюксел, като се изключи че ял от тортата на Ангела Меркел . Партията счита да даде на немското посолство клипчето от жилището на министър-председателя.

От АБВ ще питат и Съединени американски щати дали той (Борисов - б.р.) е техен сътрудник .

От партията желаят оставката на основния прокурор Иван Гешев, тъй като той произнасял присъди. Това, съгласно Петков, е посягане върху държавността и Конституцията . Изнасянето на СРС-та е в нарушаване на закона. Румен Петков недоумява за какво прокуратурата е влезнала в президентството с тежко въоръжение и допусна, че очевидно са чакали вицепрезидента Илияна Йотова да ги стреля с картечница от втория етаж . Прокуратурата подкрепила Бойко Борисов да укрие доказателства, а точно - да скрие еврата и златните кюлчета в чекмеджето.

Румен Петков се надява идващият здравен министър да затвори Прокуратурата, тъй като това щяло да е здравословно .
 Борисов изиска 3 оставки - на Горанов, Маринов и Караниколов Обновена
Борисов изиска 3 оставки - на Горанов, Маринов и Караниколов

И тримата са заявили своята подготвеност, подават оставките си още на следващия ден

Само да не затваря чекмеджето на Бойко Борисов, тъй като това били джобните пари на премиера, сподели иронично Петков. В резултат на шкафчето Европейски Съюз ни дава 25% грантове и 75% заеми, а това е убийствено за нашата стопанска система , безапелационен е Румен Петков.

Човекът на Движение за права и свободи в държавното управление е Борисов, сподели той за оставките на тримата министри - финансовият Владислав Горанов, икономическият Емил Караниколов и вътрешният Младен Маринов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР