Рейтингът на Камала Харис - вицепрезидент на САЩ - се

...
Рейтингът на Камала Харис - вицепрезидент на САЩ - се
Коментари Харесай

Рейтингът на Камала Харис, вицепрезидент на САЩ, се е сринал до Марианската падина

Рейтингът на Камала Харис - вицепрезидент на Съединени американски щати - се е сринал до 28 % съгласно изследване на USA Today/Suffolk. Това в действителност е Марианската котловина. Досега най-нисък рейтинг - 30% - имаше Дик Чейни, вицепрезидент на Джордж Буш-младши и то в края на техния втори мандат, във Facebook.

" Да напомним, че Камала Харис допреди година беше любимката на либерал/к/ите по целия свят. Небяла, с азиатски генезис, основен прокурор на Калифорния, първата цветнокожа жена вицепрезидент.
 Камала Харис: Светът се намира на нов стадий на развиване Камала Харис: Светът се намира на нов стадий на развиване
Световната общественост към този момент се намира на нов стадий на развиване, навлезе в нова епоха и Съединените щати би трябвало да намерят модерна отбрана от...

Ако беше и лесбийка, щяха да пълзят от трогване в краката й, само че тя, брех, да му се не види!, се оказа омъжена. Въпреки този " минус ", американските, а и всички останали " умни и красиви " доста я харесваха.

И в този момент какво? Най-ниският рейтинг за вицепрезидент. Между другото, ситуацията на " спящия " Джо не е кой знае какъв брой по-добро. През първите девет месец, откогато е президент, Байдън е претърпял рекорден, невъобразим до момента, срив на своя рейтинг.

Хубаво е тези данни да бъдат проучва от всички многоучни коментатори по света и у нас, които обясняваха до неотдавна какъв брой прелестна е двойката Байдън/Харис, по какъв начин тя ще върне американското великолепие, " толкоз накърнено " по времето на Тръмп. Е, към този момент единственото, което вършат Байдън/Харис е да дълбаят дъното, харесвайки се все по-малко на своите съграждани. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР