Рестартирахме преговорите. Кирил Петков и Асен Василев се съгласиха с

...
Рестартирахме преговорите. Кирил Петков и Асен Василев се съгласиха с
Коментари Харесай

Филип Попов: Нужен е диалог, но няма как всичко да върви по мед и масло

" Рестартирахме договарянията. Кирил Петков и Асен Василев се съгласиха с нашите забележки, че има нарушена връзка. Работи се за възстановяване на връзката сред съдружните сътрудници и решенията да не се вземат еднолично. Мисля, че в тази посока ще реализираме триумф ".

Това сподели пред Филип Попов, зам.-председател на парламентарната група на Българска социалистическа партия. И акцентира, че е необходим разговор.

" Беше нарушена връзката, това пролича в проблема с съветските дипломати. Това го оценяваме като неточност. Забележката е взета. Коалицията е комплицирана, няма по какъв начин всичко да върви без спънки ".

В предаването " Неделя 150 " той уточни, че в случай че няма единодушие по дадени политики в обединението, Българска социалистическа партия ясно го декларира.

" Един от проблемите на обединението е, че няма съответна стратегия. Затова от понеделник стартират работни групи, които да запишат съответна стратегия във всяка сфера с времеви небосвод и ясни законодателни начинания ".

Попов оцени срещата с Политическа партия като " градивна ".

" Не са коментирани имена на хора или ресори. В министерствата на земеделието, на стопанската система, на туризма, на труда и обществената политика се оправиха извънредно добре ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР