Решете, наистина ли искате да останете с този мъж за

...
Решете, наистина ли искате да останете с този мъж за
Коментари Харесай

Ако връзката ви е изпълнена с конфликти: 9 основни правила за установяване на дълбока връзка с любимия мъж

Решете, в действителност ли желаете да останете с този мъж за цялостен живот? Виждате ли го като благонадежден другар, сътрудник или е тъкмо противоположното – ваш съперник, с който постоянно спорите и се карате?

Ако вашият обичан постоянно е на друго мнение от вашето, тогава ще би трябвало да измененията едно от двете – или вашата позиция, или неговото мнение.

Срещата с същинската обич е зашеметяваща

Да срещнеш същински любящ човек е огромно събитие в живота ни и Съдбата не го отрежда всекиму. Ето за какво, в случай че сте изкарали този вманиачен шанс, помислете съществено за смяна на характера и личните си привички, в противоположен случай може да загубите скъпото възприятие и обичания мъж.

„ Не “ на споровете

Невъзможно е непрекъснато да влизате в спор и да се придържате към противоположната позиция до индивида, който в действителност ви е безценен. Опитайте да замените думите „ би трябвало “ и с „ желая “ и „ мога “.

Играйте почтено

Честната борба във връзката сред сътрудниците е забавно и потребно събитие. Тя не съставлява действителна опасност за любовта им и не носи щета. Това е нещо като подготовка и за подготовка за по-сериозна борба, с която с колегата ще се сблъскате в живота. Със сигурност знаете, че всички правила се съблюдават прецизно, т.е. несъмнено няма да се постанова да очаквате „ удари под кръста “.

Основни правила на разногласието с обичания човек

Поддържайте настройката, че спорът ще се позволи бързо

Винаги имайте подготвеност да „ извадите от ръкава “ някоя блага и утешителна дума, която може да постави завършек на раздора и да подсети на двама ви за това, че се обичате доста. Запасете се с няколко сходни думи и самоуверено произнесете една от тях в сублимния миг, с цел да потушите спора и да завършите всичко позитивно.

Обяснявайте за възприятията като на бебе, мъжете от друго не схващат

Обичате ли да упреквате обичания, че не ви е слушал или съзнателно пренебрегвал думите, които сте изрекли? Това е постоянно срещано пресилване. Обяснете по-конкретно на мъжа по кое време тъкмо той е бил апатичен към вашите изказвания и какви усеща ви е предизвикало държанието му в този миг.

Без ултиматуми и закани

Не поставяйте ултиматуми и не го заплашвайте. Подобни дейности единствено ще разгневят колегата и ще го принудят да играе „ на контра “.

Задавайте въпроси

Задавайте въпроси и дайте време на съперника си да намерения. Никога не се опитвайте да прекъсвате и предсказвате отговора на му.

Слушайте деликатно какво ви споделя

Оставете мислите и преценките си на себе си, спрете да мислите над думите, които ще кажете в своя отбрана, или да планирате опровергаване в този миг. Просто слушайте мъжа по този начин, както бихте говорили с чужд. Парадоксално, само че от време на време демонстрираме повече почитание към непознати, в сравнение с към околните си.

Нека понякога да завоюва и той

Позволявайки на обичания си също да завоюва някой спор, вие увеличавате възможностите си да станете победител в огромната борба. Така ще можете да водите по-нататъшни „ договаряния “ за нещата, които в действителност имат значение за вас. Накарайте мъжа да се усеща виновен и умен. С течение на времето той ще омекне и ще се съгласява по-бързо с вашите дребни прищявки.

Покажете му какъв брой ви е грижа за него

Покажете му какъв брой ви е грижа за него и го вършиме по-често похвали. Всеки мъж е удовлетворен да чуе хвалба от обичаната си и да почувства, че тя е горда с него и го цени. Напълно се откажете от агресивното държание.

Не търсете под вола теле

Ако сте 100% сигурни във взаимната си обич, тогава ще помислите добре, преди да хвърлите укорителни думи и да започнете скандал. Общуването на влюбена двойка би трябвало да носи наслада и естетика.

Но даже и връзката ви да е по-драматична и да включва чести разногласия с обичания човек, помнете – единствено откровените усеща ще оказват помощ и на двама ви да се справите с всевъзможни проблеми и да продължите напред. Способността за взаимно превъзмогване на компликациите е това, което сближава мъжа и дамата повече от всичко друго на  света.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР