Решението за започване на редовни тренировки е трудно за повечето

...
Решението за започване на редовни тренировки е трудно за повечето
Коментари Харесай

Трикове за тези, които тренират

Решението за започване на постоянни тренировки е мъчно за множеството дами. Проучвания демонстрират, че 75% от дамите се тормозят да стартират да упражняват, поради тялото си, обстоятелството, че ще се изпотяват и няма да наподобяват добре и други сходни аргументи. Ако и вие сте от тези дами, прочетете тези трикове, които ще ви оказват помощ да се чувствате по-комфортно по време на тренировките:

Погрижете се за спортния си сутиен
Ако не се чувствате задоволително удобно по време на подготовка, пробвайте да съберете плата, който се намира сред гърдите ви и го завържете. Така сутиенът ще стане по-стегнат. За да се отървете от миризмата на маратонките, можете да сложите пакетчета със сода за самун в тях. Тя ще поеме неприятната миризма. Също по този начин можете да употребявате торбички чай за ободряване на маратонките. Ако маратонките ви са изгубили блясъка си, пробвайте да ги разтриете с бананова кора. След това ги избършете с парче плат и блясъкът им ще се върне бързо. Ако нямате някакви специфични артикули, можете да почистите подметките на маратонките с елементарна гума. Почистете обувките си с прахосмукачка след подготовка на открито. Това ще ви помогне да се отървете от фините частици прахуляк.
Чувствайте се комфортно
Дезинфектантът за ръце може да бъде страховит дезодорант в ескремни случаи. Просто нанесете тъничък пласт дезинфектант на подмишниците и това ще ви помогне да се отървете от неприятната миризма. Ако упражнявате по чорапи, само че подът е хлъзгав, направете дребни топчета с горещо лепило на долната част на чорапите. Също по този начин нанасянето на тъничък пласт лак за коса върху подметките на маратонките ще ги направи по-малко хлъзгави. Ако нямате джобове на спортните си облекла, можете да прикрепите ключовете към връзката на маратонките. Няколко ежедневни превръзки, прикрепени към вътрешната страна на тениската, ще попиват непотребната пот. Ако взимате душ в залата, изсипете малко шампоан и душ гел в кутийка за лещи и по този начин няма да ви се постанова да носите огромните шишета.
Спортна прическа
Използвайте чорап, с цел да извършите стегнат състезателен кок, който няма да се скапе по време на тренировката.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР