Експертите все още не са сигурни какво позволява на изгубени

...
Експертите все още не са сигурни какво позволява на изгубени
Коментари Харесай

Котка се връща при собственичката си 13 години по-късно

Експертите към момента не са сигурни какво разрешава на изгубени котки да пътуват на дълги дистанции без карти, компаси или други устройства, единствено заради мощното предпочитание да се съберат със притежателите си. Има случаи, когато котки са изминавали хиляди километри, с цел да се върнат вкъщи, с помощта на вътрешен навигационен механизъм, който към момента се учи. Но има една в действителност необикновена котка на име Джил, която се загуби и в последна сметка трябваше да измине доста километри, с цел да откри обичания си притежател още веднъж.

Прочетете тази трогателна история:

Котката изминава доста километри, с цел да се върне вкъщи

Кели ЛаВет от Южна Каролина е изгубила котката си Аби преди 13 години. Докато котката липсва, дамата приключва лицей, подписва брак, има деца и работи като преподавател в продължение на десетилетие. На Кели й е мъчно да откри думи, с цел да опише какъв брой е щастлива и сюрпризирана, когато е получила известие, че нейната котка най-сетне е открита.

Кели е гледала Аби единствено за един месец, преди да изчезне. Процесът на загуба на Аби и нейната " нова " история стартират в приюта, където тя се озовава след дългото си пътешестване. И това е мястото, където е получила новото си име, Джил. Алисън Фъргюсън, която работи в приюта, видя, че котката има микрочип, и била изумена да открие, че животното някак си е минало 75 благи от записания си дом в Южна Каролина. Вероятно Джил се била преместила на друго място с новите притежатели, които са я осиновили, след което си тръгнала.

Телефонният номер и електронната поща, които са били дадени на чипа, към този момент не били налични, само че Алисън била решена да откри притежателя на Джил, без значение какво ще й коства. Наред с други данни тя намира името на притежателя на микрочипа и стартира да търси дамата. Тя изпраща известие до всяка жена с името Кели Амандрел във Фейсбук и за благополучие получава отговор от първичния притежател на котката, който в този момент има друго фамилно име.

 Котка се връща при собственичката си 13 години по-късно Фейсбук

Джил и Кели най-сетне се събират

Кели била изумена от това, че изгубената й котка е открита и че тази жена от приюта е положила толкоз старания, с цел да ги събере и даже не се замисля дали да прибере котката назад у дома.

" В началото изглеждаше срамежлива, само че след няколко дни тя несъмнено се сближи с мен. Тя ме следва на всички места, спи до мен, гушка се в мен. "

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР