Решението за частно финансиране на партиите от страна на ГЕРБ

...
Решението за частно финансиране на партиите от страна на ГЕРБ
Коментари Харесай

Крум Зарков: ГЕРБ и ДПС целят да приватизират политическия живот

Решението за частно финансиране на партиите от страна на ГЕРБ и Движение за права и свободи съставлява координирана акция, с което целят да приватизират политическия живот в страната. Това е същински атентат към базисните достижения на демокрацията. Това съобщи в коридорите на Народното събрание националният представител от Българска социалистическа партия Крум Зарков по отношение на концепцията за отворено финансиране на партиите, съобщи кореспондент на Novini.bg.

,,От Българска социалистическа партия призоваваме за открит и почтен спор по тематиката. Ето за какво започваме директни дейности и диалози с обществени престижи и неправителствени организации, като крайната цел е да обективизираме постигнатите резултати в законови оферти. ГЕРБ и Движение за права и свободи се пробват да вкарат частни ползи в политиката и по този метод партиите ще бъдат подвластни от тези, които ще им плащат'', изясни още Зарков.

,,Частното финансиране е недопустимо. Това е опит да се затрудни работата на всеки, който дръзне да се опълчи на настоящето статукво'', добави в умозаключение Крум Зарков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР