Решението на Великобритания да наложи ограничения, за да забави разпространението

...
Решението на Великобритания да наложи ограничения, за да забави разпространението
Коментари Харесай

Новите Covid мерки във Великобритания са с цел да се избегне локдаун

Решението на Англия да наложи ограничавания, с цел да забави разпространяването на разновидността Омикрон на ковид, ще помогне да се избегне локдаун през новата година. Това съобщи в четвъртък английският министър на опазването на здравето Саджид Джавид , представен от Ройтерс.

В сряда министър председателят Борис Джонсън наложи по-строги Covid ограничавания, като подреди на хората да работят от у дома, да носят маски на публични места и да употребяват имунизационни пропуски.

По думите на Джавид се популяризира по-бързо от всички други изследвани разновидности и може да докара до към 1 милион инфектирани в Обединеното кралство до края на месеца, в случай че предаването му продължи със настоящето движение. Действията на английското държавно управление са за да се предотврати непостижимия напън върху Националната здравна работа (НЗС) на страната.

" Надявам се, че множеството хора ще схванат, че в случай че предприемем решителни дейности в този момент, можем да избегнем други по-късно ", сподели още Джавид.

Според него ограниченията ще завоюват време, с цел да се слагат на повече хора трети дози от имунизациите.
 Джонсън разгласи
Джонсън разгласи " План Б " поради Омикрон

Все още се изключва наложителната имунизация

Запитан дали ще има спомагателна поддръжка за компаниите , които биха могли да изгубят пари заради влизането в действие на новите ограничения или т.нар " План Б ", Джавид разяснява, че това ще бъде наказано, само че рестриктивните мерки не би трябвало да нанесат толкоз доста вреди.

Той също по този начин добави, че все още Англия не счита на популацията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР