Решението на Съединените щати да доставят танкове на Украйна прави

...
Решението на Съединените щати да доставят танкове на Украйна прави
Коментари Харесай

Сергей Рябков: Решението на САЩ да доставят танкове на Украйна прави мирните преговори безсмислени

Решението на Съединените щати да доставят танкове на Украйна прави мирните договаряния безсмислени. Това съобщи съветският заместител министър на външните работи Сергей Рябков в изявление за РИА " Новости ", предава БНР.

По думите на Сергей Рябков при актуалните условия е безсмислено да се беседва освен с киевските управляващи, които той назова “укронацисти ”, само че и с техните “кукловоди ”. Според него Съединените щати са “главният диригент на украинската рецесия ” и имат най-голяма полза от нея.

Рябков изрази убеждението си, че Вашингтон принуждава съдружниците си да изпращат в Украйна остарялата си военна техника, с цел да им натрапи многомилиардни контракти за пазаруването на нови американски оръжия. Той уточни, че Русия е подготвена да прегледа всички съществени самодейност за регулирането на украинската рецесия, само че в това време добави, че такива не са ясно дефинирани.

Рябков сподели още, че тази седмица ще се срещне персонално с новия американски дипломат в Москва Лин Трейси, с цел да получи акредитивните й писма. Той увери, че Русия продължава да извършва Договора за стратегическите настъпателни оръжия и упрекна Съединените щати за спирането на двустранните съвещания в границите на съглашението.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР