Решението на министър-председателя е в отговор на широкия обществен отзвук,

...
Решението на министър-председателя е в отговор на широкия обществен отзвук,
Коментари Харесай

Главчев дава сигнал в ДАНС и прокуратурата по случая с болница Мама и аз

Решението на министър-председателя е в отговор на необятния публичен отзив, обвързван с плана, прецизират от държавната пресслужба.

Вчера в Правно-информационната система на Министерския съвет бе оповестена цялостната стенограма от държавното съвещание на 30 април, когато бе взето решението за основаване на частната детска болница. От стенограмата е видно, че решението е втора точка от дневния ред, а по него рапортува служебният министър на опазването на здравето Галя Кондева. След това решението е признато без спор.

След реакции на институции, политически партии и неправителствени организации служебният министър председател Димитър Главчев разпореди решението за градеж на частна многопрофилна болница " Мама и аз " да бъде анулирано ден, откакто бе признато. Ще бъде потърсена отговорност от хората, внесли решението за разглеждане от Министерския съвет, уточни Главчев.

Аргумент за анулацията на решението на Министерски съвет за основаване на частна болница е създалото се публично напрежение, с което се съобразих, сподели през вчерашния ден в отговор на въпрос служебният министър председател Димитър Главчев в Париж, след срещата си с генералния секретар на Организацията за икономическо съдействие и развиване Матиас Корман.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР