Двама души са задържани заради голямо количество обработен и необработен

...
Двама души са задържани заради голямо количество обработен и необработен
Коментари Харесай

Спецакция в Бургас: Задържаха двама за производство на “друсан чай“

Двама души са арестувани поради огромно количество обработен и занемарен “друсан чай ” и мобилна лаборатория за производството на въпросния опиат. Арестите са след спецакция на полицията в Бургас на територията на кв. “Победа ”.
Прочетете още


Задържаните са мъже са остарели познайници на чиновниците от Първо Районно ръководство - Бургас, които при започване на март още веднъж направиха претършуване в населяваната от тях къща, ситуирана на ул. “Кракра ”.

Тогава в жилището на 48-годишен бургазлия бяха открити и конфискувани два стъклени буркана, съдържащи суха тревна маса с общо тегло към 250 грама, реагирала при направения полеви наркотест на амфетамин ( " друсан чай " ), а от първия етаж на къщата, населяван от различен 26-годишен бургазлия, бе открито и конфискувано бурканче с 15 грама друсан чай. Открити бяха монети и книжни банкноти на обща стойност от 2500 лв..



В хода на днешната спецакция са осъществени инспекции и на други три адреса в кв. “Победа ”, като на един от тях са открити голям брой празни пликове за опиати, течност за култивиране на сухата тревна маса, представляваща основата на така наречен “Друсан чай ”, както и оборудването за пръскането на тревната маса. Установени са и лица, закупили наркотични субстанции от арестуваните за период до 24 часа бургазлии, които са разпитани в качеството на очевидци. Работата по случаите продължава, предава Българска национална телевизия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР