Днес на тържествена сесия, посветена на 21 май – Празника

...
Днес на тържествена сесия, посветена на 21 май – Празника
Коментари Харесай

Тодор Алексиев получи почетен знак на Пазарджик За граждански принос

Днес на тържествена сесия, отдадена на 21 май – Празника на Пазарджик, спортният шеф на Хебър Тодор Алексиев получи Почетния знак на града “За цивилен принос ”.

Той направи послание към Общинския съвет на Пазарджик при приемането на признанието.

" Преди години пристигнах в Пазарджик в един тим, който имаше огромни упоритости! Амбиции, които дружно осъществихме. Повярвах на хората, които стояха зад Хебър и години по-късно самоуверено мога да нарека Пазарджик " мой дом ". Тук имаме нещо, с което Пазарджик може да бъде за образец на цяла България - същинска и неподправена сила, от която никой различен тим и град не се зарежда ", показа спортният шеф на Хебър.

" Заставам пред вас, като спортиста и индивида Тодор Алексиев и насочвам зов към всички вас - вие взимате решенията и вършиме политики. Мислите и вършиме това стратегически и дълготрайно. Не позволявайте Хебър да няма първи тим. Не оставяйте тези момчета, които израснаха в школата и преди седмица станаха вицешампиони на България, да нямат първи тим, в който да не престават кариерите си. Не позволявайте те да назовават различен град " собствен дом ". Те имат дом, имат клуб и целият град го заслужава. Пазарджик има най-страхотните почитатели и всичко е във вашите ръце ", добави Тодор Алексиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР