Срещаме се с хората и разговаряме с тях. Те искат

...
Срещаме се с хората и разговаряме с тях. Те искат
Коментари Харесай

Рибарски : Хората категорично ни заявяват, че не харесват сглобката и ние ги чуваме

Срещаме се с хората и беседваме с тях. Те желаят България да върви напред и да не се връща обратно към порочните практики. На хората изрично не им харесва начина, по който беше конфигурирано предходното ръководство. Ние чуваме хората, които не желаят сглобка. Политическа партия постоянно се е отнасяла извънредно отговорно към съставянето на държавно управление с ясни цели. Ние поставихме тези цели и преди ротацията, само че не бяхме чути. Това са правосъдната промяна, регулаторите. 

Това сподели в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS претендентът за народен представител от " - " Радослав Рибарски. 

" Управленската ни стратегия се актуализира сега и в най-скоро време ще я представим. В региона на енергетиката не желаеме да има ощетени хора. Либерализацията на тока беше отсрочена с една година, само че се вижда, че и в този момент цената на електрическата енергия може да нарастне. работещите в енергетиката имат упования, които дълги години стават заложници на политическите пристрастености. Никой от Политическа партия не се е обявявал за затваряне на мини и тецове. Нашата цел постоянно е била да се понижат въглеродните излъчвания. Региони като Стара Загора и Кюстендил би трябвало да се възползват от опциите на ПВУ и Териториалните проекти за обективен преход. Следващият парламент и енергиен министър наложително би трябвало да се занимават с тематиката за Националан енергийна тактика и да не помнят политическите препирни ", безапелационен бе Рибарски. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР