Решението на Атлетическата комисия на Калифорния да отнеме лиценза на

...
Решението на Атлетическата комисия на Калифорния да отнеме лиценза на
Коментари Харесай

Защо Кобрата не може да се бие изобщо в САЩ, а не само в Калифорния

Решението на Атлетическата комисия на Калифорния да отнеме лиценза на Кубрат Пулев да се боксира на територията на щата автоматизирано наложи ограничаване на българина да постави боксови ръкавици даже за подготовка на всички места в Северна Америка. Нека разбираем за какво.

Въпросната атлетическа комисия е самостоятелно тяло и нейните решения в действителност са годни единствено за Калифорния. Но защото нейното боксово поделение е част от всички сходни самостоятелни структури, обединени под общата шапка на Асоциацията на боксовите комисии, решенията на всяко поделение имат обща тежест на територията и на другите такива. Което на процедура обгръща даже освен Съединени американски щати, само че и Канада, даже щати от Мексико.

Така до 22 юли, когато ще е новото чуване пред комисията, българинът няма никаква опция да взе участие в боксов мач на сервноамериканския пазар. Което е огромен удар за него, защото през декември 2018 година подписа контракт с именития промоутър Боб Аръм и неговата организация Top Rank точно с задачата да пробие там.

Иначе 88-годишният Аръм сподели, че има вяра на Кобрата, откакто беше един до друг с него на чуването и му оказваше поддръжка. Той се завърна по-рано от предстоящото от Белфаст, където беше с цел да разгласи новия мач на различен собствен боксьор, с цел да бъде до българина във значимия за него миг.

Колкото до самото чуване, съгласно изданието boxingscene.com, една от огромните неточности от щаба на Пулев е било стартирането на видеата с фриволното държание на репортерката Джени Суши на афтърпартито. И тя се изкарала в допълнение жертва с тези фрагменти.

Панелът на комисията изтъкнал като липса на професионализъм и осъзнаване на действието излъчването на тези фрагменти, освен това в миг, в който той към този момент е бил административно осъден поради първото си действие.

"Той не направи нищо друго в последните месеци, с изключение на да ме упреква във фриволно държание. Той сподели толкоз доста неща, а аз си мълчах от самото начало до през днешния ден. Всичко, което споделя за мен са неистини, единствено неистини. Исках само опрощение и го получих чак през днешния ден ", споделила през сълзи Суши.

"Не съм я виждал до през днешния ден, тъй като желаех да ѝ се извиня персонално. Точно по тази причина чаках до момента, тъй като желаех да го направя лице в лице ", е бил отговорът на Пулев на това обвиняване, а след това се демонстрира цялата му отбрана по проблема.

Комисията в Калифорния наказа Кубрат Пулев

След наказването: Стъпките за реабилитацията на Кобрата

Кобрата описа своята истина по проблема със Суши

Суши може и да съумя, само че Дину май ще се елементарни с концепцията за реванш

Пулев победи Дину и отвън кръга

Кубрат: Ако знаех какво ще последва, нямаше да докосна Суши

Суши в този момент се изкара жертва и на кибертормоз от Андреа

Адвокатката на Суши: Засега не планираме цивилен иск

Михаил Таков: Това е тежко наказване
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР