Репортерът на Господари на ефира Боби Ваклинов беше санкциониран от

...
Репортерът на Господари на ефира Боби Ваклинов беше санкциониран от
Коментари Харесай

Полицията в Слънчев бряг глоби Боби Ваклинов, бил шумоизточник

Репортерът на " Господари на ефира " Боби Ваклинов беше глобен от полицията в Несебър за повдигане на звук. Това излиза наяве от известие във Facebook профила на Ваклинов, който трябваше да показа новата си ария " Сомнамбул " в нашумелия около акиите на вицепремиера Валери Симеонов клуб Oxygen.
В профила си в обществената мрежа Ваклинов написа:
КУРИОЗНО, НО ФАКТ!
ЗА ЧУЖДА ТЕХНИКА - ПОЛУЧИХ АКТ.
РИМА СЛЕД РИМА, ТАКТ СЛЕД ТАКТ,
ПУШКАТА ГРЪМНА...СЛЕД АНТРАКТ...
Вчера бях на присъединяване в клуб " Оксижен ", Слънчев бряг, където показах и новата си ария " Сомнамбул ", продуцирана от Mitko Beats. Малко преди да стартира, Законът, олицетворен от дузина ужасно гледащи служители на реда, ми сформира акт за административно нарушаване. Актът съдържа изложение на цялата техника на пулта, разказана като моя. Бях посочен като " шумоизточника ":))... по този начин и не разбрах за какво - дали, тъй като бях потопен в шедьовъра на Шекспир " Много звук за нищо "... постоянно го чета преди да изляза на сцената, освен това в оригинал...
В петък Ваклинов коентира, че присъединяване му не е провокация поради акциите на властта, съобщи OFFNews. На въпрос дали се тормози да пее в дискотеката, в която беше задържан диджей Станчо, той отговори изрично: " Не ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР