Renault обяви, че компанията разширява портфолиото приложения за бордовата си

...
Renault обяви, че компанията разширява портфолиото приложения за бордовата си
Коментари Харесай

RENAULT с четири нови приложения за развлечение на пътя

Renault разгласи, че компанията уголемява портфолиото приложения за бордовата си инфо-развлекателна и мултимедийна система openR link с четири нови предложения- SongPop, Karacal, Kabriol и Les Incollables, вследствие на което общият брой особено създадени за потребителите на марката такива доближава 11.

" Продължаваме за развиваме каталога бордови приложения, с цел да радваме нашите клиенти непрестанно с повече благоприятни условия за персонализация и преимущества ", анонсират от Renault. " Стремим се непрестанно да подобряваме преживяването на борда, като създаваме нови партньорства с софтуерни компании, които са построили сериозен опит в техните сфери. Водачът и пасажерите могат да се насладят на разнородни занимателни, интерактивни развлечения, които ще създадат пътуването им по-приятно и забавно "

Приложението SongPop, което взаимна разработка на Renault и Gameloft (Vivendi), дава обещание занимателни мигове на борда на колите на френската марка под формата на музикална куиз-игра, като за първи път в промишлеността дава опция на играчите да се забавляват дружно, благодарение на техните смарт телефони.

Karacal for Renault ще бъде изключително потребно за тези от потребителите, които желаят да научат исторически обстоятелства за местата, които посещават, Kabriol съставлява геолокиран аудио туристически гид за деца, а Les Incollables, разработка с Playbac, е занимателна детска платформа с любопитно въпроси, загадки и шаради.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР